IT-chefer bliver mere effektive med et PIM-system

IT-chefens udfordringer med produktdata - og hvordan de løses.

[VIDEO]: IT-chefen David skifter mange usammenhængende datakilder ud med én enkelt kilde til produktinformation

IT-chefens udfordringer med produktdata

Kravene til IT-infrastrukturen bliver hele tiden større.

Antallet af kommunikationsplatforme stiger, vi kommunikerer på flere sprog, og mængden af produktvarianter øges. Samtidig forventer kunder og samarbejdspartnere, at produktdata er ensartede – på alle tidspunkter og overalt.

Det kan være en udfordring, når:

  • Din virksomhed ønsker at åbne nye salgs- og marketingkanaler, som f.eks. e-handelsportaler, micro-sites, e-kataloger og mobile enheder som supplement til gammeldags prislister, trykte kataloger og brochurer

  • Samarbejdet med leverandører og kunder kræver, at opdateret produktinformation automatisk kan flyde mellem alle parter

  • IT-systemerne ikke er tilstrækkeligt integreret, og informationsstyringen ikke er konsekvent

  • Konstante ændringer i forretningsdriften medfører, at dine specialbyggede løsninger skal tilpasses i det uendelige


Sådan hjælper Perfion PIM IT-chefen

Med Perfion gør du det let for medarbejderne i din virksomhed at samarbejde på tværs af afdelinger, produktvarianter, sprog og applikationer, fordi alle altid har samme adgang til aktuelle data.

Centralisér data og genbrug dem overalt
Perfion er et fleksibelt og åbent system, som samler alle slags produktinformationer på ét enkelt sted. Data kan importeres eller ”live-linkes” til Perfion fra eksisterende datakilder. Fra Perfion ’skubbes’ opdateret information videre til alle publikationer, apps og websites.

Konfigurér produktinformation via træk-og-slip
Ved hjælp af simpel træk-og-slip kan medarbejderne let håndtere og opdatere produktinformation på tværs af portaler, websteder, dataark, prislister, brochurer m.m.

Ud-af-boksen ERP-integration
Perfion har ud-af-boksen-integration med Dynamics AX, Dynamics NAV og Dynamics 365 - og nem integration med alle andre standard-ERP-løsninger.

Åben XML-baseret API
Live data og billeder overføres til websteder, e-handelsportaler og brugertilpassede applikationer ved hjælp af standard-konnektorer og webtjenester.

Hurtig implementering og lave totalomkostninger (TCO)
Perfion er en .NET-baseret standard-applikation, som er hurtig at implementere. Det er en gennemtestet og certificeret løsning med høj brugervenlighed og lav TCO.

 

Relaterede blogindlæg

5 advantages of using a standard PIM system

Do you need an off-the-shelf PIM system or a custom solution?

What is the advantage of tight PIM/ERP integration?

TEST:
Har du behov for et PIM-system?

Gå til PIM-testen