Ved brug af denne hjemmeside godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold.

IT-chefens udfordring

Kravene til IT-infrastrukturen øges kontinuerligt. Kombinationen af mange kommunikationsplatforme, mange sprog og en mængde produktvarianter stiller øgede krav til IT-infrastrukturen. Forretningsmiljøet forventer synkroniserede data – på alle tidspunkter og overalt.

[VIDEO]: IT-chefen David skifter mange usammenhængende datakilder ud med én enkelt kilde til produktinformation

Udfordringer med produktdata

Kombinationen af mange kommunikationsplatforme, mange sprog og en mængde produktvarianter stiller øgede krav til IT-infrastrukturen. Forretningsmiljøet forventer synkroniserede data – på alle tidspunkter og overalt.

 • Ønsker virksomheden at åbne nye salgs- og marketingkanaler, som f.eks. e-handelsportaler, micro-sites, e-kataloger og mobile enheder, som supplement til gammeldags prislister, trykte kataloger og brochurer?
 • Kræver samarbejdet med leverandører og kunder, at opdateret produktinformation automatisk flyder gennem værdikæden?
 • Gør manglende konsekvens i informationsstyringen og manglende integration mellem systemer det vanskeligt at holde produktinformationen “live” og synkroniseret på tværs af platforme?
 • Fører konstante ændringer af kravene til forretningsdriften til uendelige modifikationer af dine brugertilpassede løsninger?

Sådan hjælper Perfion IT-chefen

En fleksibel og åben opsætning til styring af produktinformation.

Med Perfion samles produktinformationer på ét centralt sted, hvorfra opdateringer implementeres på alle de relevante applikationer. Du kan gøre virksomheden i stand til at samarbejde på grundlag af opdateret information på tværs af organisationsenheder, produktvarianter, sprog og applikationer.

 • Centralisér og genbrug data
  Perfion samler alle dine forskellige produktinformationer på ét enkelt sted. Data kan importeres eller “live-linkes” fra eksisterende datakilder.

 • Træk og slip-konfiguration af produktinformation
  Det bliver lettere at håndtere og opdatere produktinformation på tværs af mange medier, såsom portaler, websteder, dataark, prislister og brochurer.

 • Gnidningsløs ERP-integration
  Out-of-the-box-integration med Dynamics AX & NAV og nem integration med alle andre standard-ERP-løsninger.

 • Åben XML-baseret API
  Live data og -billeder overføres til eksisterende websteder, e-handelsportaler og brugertilpassede applikationer ved hjælp af standardforbindelser og webtjenester.

 • Hurtig implementering og lave samlede ejerskabsomkostninger (TCO)
  Perfion er en standardiseret, certificeret og .NET-baseret applikation. Gennemtestet løsning med hurtig implementering og lav TCO.

 

Relaterede blogindlæg

5 advantages of using a standard PIM system

Do you need an off-the-shelf PIM system or a custom solution?

What is the advantage of tight PIM/ERP integration?