Vi forandrer måden, virksomheder arbejder med produktdata

Med Perfion kan du fokusere på det vigtigste

Vores mål er at give dig de bedste betingelser for at blive produktiv og kreativ.  Ikke flere tidsrøvende søgninger efter produktdata eller bekymringer om datas validitet. I stedet får du mere tid til at fokusere på dine kerneopgaver. 

Vi ved, at du ikke kan overvinde nutidens problemer med fortidens metoder. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle Perfion PIM-systemet og finde nye løsninger på vores kunders udfordringer.

Vi sætter en ære i at forstå din forretning og gøre en håndgribelig forskel. Det vil du straks kunne mærke, når du taler med vores konsulenter om dine forretningsbehov og om, hvordan vi kan hjælpe.

Perfion er en global virksomhed med hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, TysklandBenelux og Storbritannien.

Karriere hos Perfion

Viden er vores vigtigste ressource, og medarbejderne vores vigtigste aktiv. Vi er passionerede omkring vores arbejde, og vi er altid på udkig efter talenter med samme ønske om at sætte et aftryk i vores kunders hverdag.

Selvom vi har store ambitioner på Perfions vegne, er vi bevidste om, at der skal være balance i tingene. Derfor er det også vigtigt for os at sikre, at arbejde og privatliv harmonerer. Når medarbejderne trives både professionelt og privat, gør virksomheden det samme.

Læs mere