Alle dine datakilder samlet på ét sted. Så enkelt er det.

Perfion PIM integreres gnidningsfrit i dit eksisterende IT-landskab og binder alle dine datakilder sammen. Dermed får alle medarbejdere let adgang til opdaterede produktinformationer.

Se også vores guide: Hvad er PIM?
Product Information Management med Perfion PIM

Håndtér dine produktdata let og hurtigt

Du behøver ikke længere at være flyvende i databaseteknologi for at kunne tage dine produktinformationer til nye højder. Perfion PIM giver dig fuld kontrol og gør det let for dig at oprette og vedligeholde alle de typer produktinformation, du kan komme i tanke om.

Web & publishing

Multi-channel marketing på en nem måde

Når du kan publicere produktdata på tværs af alle dine kanaler samtidig,  slipper du for at spekulere på, om dine produktinformationer er forældede og forkerte. I stedet kan du bruge din energi på at give dine kunder en købsoplevelse i særklasse.

Perfion passer lige ind

Perfion passer lige ind

Via det åbne API er det let at integrere Perfion PIM-systemet med dine eksisterende IT-systemer. Perfion PIM kommer endda med fuldblods integrationer til en række ERP-systemer og e-commerce-platforme.

Partner-udviklede add-ins til Perfion PIM

Partner-udviklede add-ins til Perfion

Vores partnere har udviklet følgende add-in-moduler til Perfion PIM-løsningen:

Er dine produkter specielle?

Produktbeskrivelser kan se meget forskellige ud. Selv produkter, der ligner hinanden, beskrives med forskellige produktdata, fordi konkurrenter er nødt til at differentiere sig fra hinanden.

Perfion PIM er en standardløsning, der kan beskrive alt fra skruer til rumraketter. Alle typer data - egenskaber, fotos, videoer, beskrivelser, filer osv. – på ethvert sprog eller i enhver visning - kan nemt modelleres. Ethvert, eller endda flere, produkthierarkier kan anvendes på samme tid.
Perfion PIM gør dig i stand til at håndtere detaljerede metadata med oplysninger, som relaterer sig til dine produkter, f.eks. om designere, producenter og kunder. Perfion PIM leverer det fulde og komplette sæt informationer, som du har brug for til at sælge dine produkter.

 

Klar til forandring... Klar til fremtiden...

Dine produkter forbedres hele tiden. Nye produktgrupper introduceres. Kundekrav, regeringskrav og miljøkrav til produktdata ændres. Alt er under forandring.

Perfion PIM er bygget til forandring. Med simpel ”drag and drop” kan du tilføje nye egenskaber til dine forskellige typer af produkter. Med Perfion PIM vil du være klar til fremtiden, og vi sørger for, at din investering ikke sættes over styr ved kontinuerligt at udvikle nye forbedringer, der skal kunne håndtere fremtidige krav.

 

At holde produktinformation opdateret med Perfion PIM er…

Effektivt
Med Perfion PIM bliver det endelig nemt at vedligeholde store mængder produktinformation på en enkel og effektiv måde. Information, der er fælles for mange produktvarianter, vedligeholdes via et hierarki af delte data. Dette gør det nemt og effektivt at holde alle dine produktinformationer opdaterede.

Brugervenligt
Perfion PIM er udviklet af brugere til brugere. Systemet er særdeles let at anvende. Hvis du er fortrolig med Microsoft Office-programmer, såsom Word og Outlook®, vil du mestre Perfion på ingen tid.

Hurtigt at implementere
Du kan praktisk talt være oppe at køre på få minutter. Perfion PIM er en 100% standardapplikation med hurtige og brugervenlige installationsguider. Alle eksisterende data kan importeres direkte fra Microsoft Excel-filer.

Tilgængeligt
Perfion PIM er udviklet ved hjælp af den højproduktive Microsoft Windows®-brugergrænseflade. Du kan dog også køre programmet via internettet og få alle fordelene ved tilgængelighed og samarbejde med hele verden. Perfion PIM leverer det bedste fra begge verdener og er 100% baseret på Microsoft .NET-teknologi.

Sikkert
Indbyggede sikkerhedsfunktioner sørger for, at kun brugere med tilstrækkelige rettigheder kan redigere de oplysninger, der er relevante i forhold til deres ansvarsområde.