Ved brug af denne hjemmeside godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold.

Tilbage til listen

Topspares opfatter Perfion som en slags kollega

“Perfion har givet os en utrolig fleksibilitet og har gjort os endnu mere dynamiske. Vores virksomhed lader sig ikke længere bremse af begrænsninger – vi går efter det, vi drømmer om. Vi opfatter faktisk Perfion som en slags kollega, og vi ser hele tiden nye muligheder. Perfion har vist, hvad det er værd, og sikrer, at vores IT-systemer nu arbejder perfekt sammen: ERP, Perfion PIM, webshops, kataloger, billeder, produktinformation osv. Vi kan kun anbefale andre at prøve systemet og blive overbevist. Det blev vi.” Peter Jensen, CEO, Topspares A/S

Udfordringen

I mange år brugte Topspares utallige timer på at strukturere sine data. De ’hårde’ data lå gemt i ERP-systemet, mens det var et mareridt at håndtere alle de ’bløde’ produktrelaterede data, som var gemt i mange forskellige databaser.

Løsningen & Resultatet

Perfion Product Information Management PIM-systemet har løst Topspares’ mest tidskrævende udfordring ved at samle alle de ‘bløde’ data i én enkelt datakilde og løsning.

Hos Topspares håndterer Perfion relationerne mellem produkterne, fortæller administrerende direktør, Peter Jensen: 

“Kort fortalt kæder vi informationer sammen på en intuitiv måde, så vi kun behøver at vedligeholde vores data fra ét enkelt sted. Det betyder, at data altid er korrekte, ligegyldigt hvilken kontekst de anvendes i. Samtidig er det en fornøjelse, at vi kan redigere mange data ad gangen. Det betyder, at dataændringer, som typisk ville være ekstremt tidskrævende, nu klares så let som ingenting. 

Vi kan kun anbefale andre at få renset og centraliseret deres data, ligesom vi har gjort. Til dette formål er Perfion det bedste værktøj på markedet.”

Download case story

Om Topspares

Topspares har et bredt sortiment af reservedele til alle bilmærker. Virksomheden opbevarer mere end 290.000 varenumre på centrallageret i Danmark.

Topspares er den vigtigste distributør af autoreservedele i Danmark. Virksomhedens vision er at blive et center for viden og ekspertise og den foretrukne producent og leverandør af reservedele til den europæiske automobilindustri.

www.topspares.com