Bliv Perfion-partner

Bliv en del af den voksende familie af Perfion-partnere og styrk din virksomhed. Som certificeret Perfion-partner kan du føje markedets stærkeste standard PIM-system til din produktportefølje og få adgang til Perfions  salgs- og træningsprogrammer, som omfatter presales, salg og implementering.

Perfions partnerprogram er målrettet ERP-integratorer, web- og e-commerce-bureauer samt digitale bureauer.

Ansøg om partnerskab

Perfion partnerskaber

Vi tilbyder to niveauer af partnerskab inden for salg af Perfion PIM-løsningen – Business Partner og Solution Partner. Begge partner-niveauer modtager salgskommission per solgt licens.

perfion-solution-partner.png Solution Partner

Vores Solution Partners sælger Perfion PIM og er i stand til både at implementere og supportere løsningen og uddanne nye brugere. Oveni fordelene fra Business Partner-niveauet har Solution Partners blandt andet adgang til træning, teknisk support og mulighed for at benytte marketingmateriale fra Perfion.

perfion-business-partner.png Business Partner

Vores Business Partners sælger Perfion PIM, men implementerer ikke selv løsningerne. Som Business Partner har du i din salgsproces adgang til support fra Perfions Presales Managers og Sales Managers.

Perfion
partnerservices

Som Perfion-partner kan du tilbyde dine kunder markedets stærkeste standard PIM-system – velvidende at du har hele Perfions oparbejdede viden og ekspertise i baghånden. Du kender dit marked og dine kunder – vi ved, hvordan man sælger og implementerer et PIM-system, så kunden får størst mulig værdi af sin investering.

perfion-traening-certificering-alternative.png

Træning og certificering

Vi lægger stor vægt på, at alle Perfion-partnere har et højt niveau af viden og kompetencer i forhold til Perfion PIM. Derfor er vores certificering både et tilbud og et krav for at blive Perfion-partner. 

Vi tilbyder træning i både salg af vores løsning og i alle tekniske aspekter forbundet med implementering og support.

perfion-support.png

Support

Vi hjælper dig godt på vej. Som Perfion-partner har du adgang til et antal timers gratis teknisk support afhængig af dit partnerniveau. Solution Partners har derudover adgang til support via Perfions Service Desk.

perfion-marketing.png

Marketing

Som Perfion-partner får du mulighed for at trække på marketingmaterialer fra Perfion, så du ikke selv behøver opfinde din marketingindsats fra bunden. Vi laver også fælles markedsføringsaktiviteter med vores partnere, ligesom du har mulighed for at få din virksomhed eksponeret på Perfions partnerside.

Fordele for Perfion-partnere

Der er mange fordele forbundet med at blive Perfion-partner. Tilsammen giver de dig muligheden for at servicere dine kunder bedre med et PIM-system, som giver dem fuld kontrol over alle deres produktinformationer og en mere produktiv hverdag.

Eller med andre ord: Gladere kunder og en bedre forretning.

Arrow
  • Markedets stærkeste standard PIM-system i din produktportefølje
  • Vind flere ordrer med støtte fra Perfions salgsteam
  • Øget omsætning gennem salgskommission
  • Certificeringsprogram sikrer et højt kompetenceniveau
  • Adgang til Perfions eksperter gennem teknisk support
Get Certified Få dit certifikat. Bliv partner.

Udfyld formularen på næste side og begynd din PIM-rejse i dag.

Bliv partner