Time to Market

Hvordan handler du hurtigt, samtidig med at din produktinformation er up-to-date?

Det er vigtigere end nogensinde tidligere at kunne møde ændrede markedskrav. Tendenser opstår her og nu, så du skal kunne reagere hurtigt. Når produktinformation er spredt på tværs af segmenter, platforme, medier og sprog, er det alt andet end let.

time-to-market.png (1)
 • Kan du håndtere flere sæsoner og kortere produktlevetid, samtidig med at produktinformationen er opdateret? Er produktdata synkroniseret, når hver funktionsenhed får kortere tid til at gennemføre deres opgaver under en produktfrigivelsescyklus?

 • Bliver sidsteøjebliksændringer af produktsortimenter, priser, fotos og data håndteret på ad hoc-basis, når en kommende produktfrigivelse eller marketingkampagne nærmer sig? 

 • Står du over for et stigende antal markeder og sprog, der skal understøttes, efterfulgt af behovet for et nærmere samarbejde med oversættelsesvirksomheder?

 • Er dit setup fleksibelt nok til, at du kan markedsføre dine produkter i henhold til dine OEM-aftaler? Hvor meget af dit eksisterende marketingmateriale kan genbruges med en anden virksomheds identitet blot ved, at du opdaterer dine skabeloner og anvender din eksisterende produktinformation?

Fordele ved at bruge et PIM-system 

Administrér produktinformation på tværs af sites og medier på et øjeblik.
Med Perfion får du mulighed for at handle øjeblikkeligt på markedsændringer, så du hurtigere kan levere dine produkter til markedet. Nogle af de fordele, du vil opleve, er:

 • Problemfri deling af produktinformation
  Du og dine kolleger vil på tværs af funktioner arbejde sammen om opdaterede og perfekt koordinerede produktinformationer. Ændringerne træder i kraft, når de bliver tilgængelige, og informationsdeling er ikke længere en flaskehals.

 • Fleksibilitet til at håndtere forandringer hurtigt
  Opdatering af produktinformation kan let gennemføres, også når produktdeadlines nærmer sig, og ændringer skal implementeres hurtigt. Indtast data én gang, og alle dine produktmaterialer bliver opdateret. Hurtigt, effektivt og driftssikkert.

 • Håndtér flere datasamlinger med færre ressourcer
  Med Perfion kan du øjeblikkeligt opdatere produktinformation på tværs af flere sites og medier. Kontrollen med produktfrigivelsescyklussen og datakvaliteten øges, og ændringer implementeres på kortere tid.