Ved brug af denne hjemmeside godkendes brug af cookies til analyse og personalisering af indhold.

Vikan publicerer data øjeblikkeligt på alle medier

"Med Perfion har vi ændret vores fokus fra produkter til information, der giver vores kunder værdi. Vi har også opnået store besparelser på katalogproduktion. I dag bliver vores kataloger publiceret online og kun trykt i små oplag, hvor vi tidligere brugte 8 tons papir.
Perfion gør det muligt for os at håndtere komplekse produktinformationer på mange sprog og til forskellige brancher på en meget nem og effektiv måde."
 

Shane Duff, Marketing Manager, Vikan A/S

Perfion gør det muligt for Vikan at håndtere komplekse produktinformationer på mange sprog til forskellige brancher
Perfion PIM understøtter Vikans branchebaserede websites og håndterer også "bløde" produktdata
Søg efter et produkt på Vikans website og klik på PDF-ikonet for at downloade et tosidet produktdatablad, som er genereret med Perfion.

Udfordringen

Hver branche havde brug for forskellige produkter, målrettet information og dokumentation, som kunne fastslå Vikans position som specialist inden for de enkelte brancher. Samtidig var det afgørende at kunne håndtere et stort antal sprog og hvert markeds individuelle produktserier for at kunne servicere de mange partnere verden over med målrettet salgsmateriale. 

Det eksisterende website var langsomt og indeholdt ikke de rigtige oplysninger, eftersom de fleste oplysninger lå gemt i salgspersonalets hoveder. Derfor ønskede Vikan at opbygge branchebaserede hjemmesider og inkludere de "bløde" produktinformationer, som beriger de faktiske produktoplysninger i kundeorienteret salgsmateriale.

Tosidet Vikan produktdatablad genereret med Perfion
Tosidet Vikan produktdatablad genereret med Perfion

Løsningen & Resultatet

Ved hjælp af Perfion har Vikan opbygget seks branchebaserede hjemmesider med alle relevante produktoplysninger, såsom beskrivelser, brugerhåndbøger, dokumentation osv. Alle produkter kan søges frem via et søgefilter fra Perfion. Data offentliggøres øjeblikkeligt på alle medier: Websteder, dynamiske PDF-filer, kampagner med altid opdateret information.

95% af alle Vikans produktoplysninger vedligeholdes i Perfion. Kun produktnumre og priser fødes i ERP-systemet.

Perfion gør det også muligt for partnere at producere særskilt materiale som f.eks. kampagner til specifikke brancher med virksomhedernes eget logo og ekstra tekster inden for Vikans brandprofil.

Ved åbning af et nyt marked sender Vikan ganske enkelt produktfilerne til et oversættelsesbureau og importerer de oversatte filer i Perfion, mens det tidligere var næsten umuligt at håndtere et nyt sprog.

Om Vikan

Vikan blev grundlagt i 1898 i Danmark som en lille børstenbinderproducent. Massiv eksport – omkring 90% - har ført til et globalt netværk af virksomheder.

I dag er Vikan en af verdens førende producenter af højhygiejniske rengøringsredskaber. Med udgangspunkt i kundernes behov og myndighedernes krav udvikler, producerer og sælger Vikan et bredt og dybt sortiment af rengøringsløsninger til Fødevareindustrien, Køkkener og Restauranter, Sundhedssektoren, Institutioner og Fritid, Butikker og Supermarkeder samt Transportsektoren.

www.vikan.com