Tilbage til listen

Perfion leverer produktinformation om 50.000 varenumre til 20 websites på 28 sprog

“Perfion er virkelig velegnet til at lave versioneringer og sprogversioneringer af det samme, men jeg er allermest glad for fleksibiliteten. Letheden ved at oprette nye felter og læse data ud og ind betyder, at vi kan gøre langt det meste selv. " Rune Boa Nielsen, Project Manager, AVK Holding A/S

Udfordringen

Som én af verdens førende ventilproducenter med mange tusinde varenumre og 28 kommunikationssprog har AVK-koncernen enorme mængder produktinformation at holde styr på.

Tidligere var det ikke så let. Produktdata lå i en central database, mens alle ”bløde” produkt-informationer – såsom oversættelser og marketingtekster – var lagret i CMS-systemet, der ikke var egnet til det. Derfor var systemets ydeevne dårlig, og det var besværligt at vedligeholde, importere og eksportere data. Datablade og prislister blev genereret via en ekstern motor, som arbejdede sammen med CMS-systemet, men AVK var afhængig af hjælp fra en ekstern partner, hvis der skulle laves ændringer i opsætningen af datablade.

Løsningen & Resultatet

Som afløser for det gamle system faldt valget på Perfion PIM-systemet af flere årsager:

Datablade og indholdssider i prislisterne genereres nemt med Perfions indbyggede Publishing-modul

Perfion PIM-systemet leverer produktinformation på alle sprog direkte til AVKs offentlige websites og til datablade og prislister:

  • 20 websites på 28 sprog. Alle produktdata kommer fra Perfion, hvorfra export sker én gang i døgnet til et separat API-site, som leverer de eksporterede data videre til CMS-systemet Sitecore.
  • To webshops baseret på Sana Commerce og med tæt integration til Dynamics NAV. Perfion bruges til at berige data og styre produktnavigationen.
  • Prislister på op til 150 sider genereret med Perfions Publishing-modul. Forsiderne er opbygget i InDesign.
  • Flere tusinde PDF-datablade med al information om produkterne på de ønskede sprog.

AVK har desuden planer om også at bruge Perfion til:

  • At levere data til brancheportaler, som kræver filer med produktdata i helt bestemte formater. Dette kan gøres med Perfion Action Mapping-modulet.
  • At effektivisere oversætternes arbejde ved at integrere et oversættelsesværktøj med Perfion, så systemet husker tidligere oversættelser, og så eksportfiler i XLIFF-format kan trækkes ud af Perfion og importeres igen efter oversættelse.

Perfion PIM leverer produktinformationer direkte til to webshops, shop.ch.interapp.net  og shop.avkuk.co.uk, begge baseret på Sana Commerce-platformen

Perfion har overflødiggjort eksterne konsulenter
Med Perfion distribuerer AVK produktdata i høj kvalitet, fordi medarbejderne kan lave rapporter og søgninger, som giver fuldt overblik over, hvilke data der f.eks. mangler på produkter.

Medarbejderne er således blevet langt mere selvhjulpne. Det sparer tid og har givet større tilfredshed og arbejdsglæde. Rune Boa Nielsen forklarer:

“Med Perfion kan vi gøre tingene selv frem for at gøre brug af eksterne konsulenter, og derfor kan vi reagere hurtigere. F.eks. havde vi brug for ekstra felter til filtrering af
produkter. Dem kunne jeg selv tilføje på en halv time, og så kunne brugerne bruge dem umiddelbart derefter.
På arbejdsglædebundlinjen har Perfion også tjent sig ind. Og vi sparer tid.”
Perfion PIM har gjort eksterne konsulenter overflødige

Om AVK Holding A/S

AVK-koncernen er én af verdens førende ventilproducenter inden for vand- og gasforsyning, spildevandsbehandling og brandbekæmpelse. Med hovedsæde i Danmark og mere end 100 selskaber i 36 lande beskæftiger koncernen flere end 3.900 medarbejdere.

www.avkvalves.com