Perfion & Shopify

Perfion og Shopify får din klar-til-brug-netbutik til at bugne med værdifuld produktinformation.

Netbutikker med gode og udførlige produktbeskrivelser får langt flere besøgende til at foretage køb end netbutikker uden.

Når du lader dit ERP-system og en Product Information Management (PIM) løsning danne grundlag for din e-handelsplatform, er du sikker på indhold af høj kvalitet.

Perfion, Shopify & Dynamics giver den bedste oplevelse i netbutikken
Perfion, Shopify & Dynamics giver den bedste oplevelse i netbutikken
Shopify & Perfion PIM

Hvordan profiterer netbutik-brugere af Perfion & Shopify-integrationen?

Perfion PIM-løsningen er fuldstændig integreret i Microsoft Dynamics. Det betyder, at data fra ERP og Perfion kan bruges sammen med Shopify til at generere en webshop med indhold, der opdateres i realtid.

Kort fortalt:

  • Forretningsdata (masterdata) bliver vedligeholdt i Dynamics

  • Perfion tilføjer produktinformation

  • Shopify tager sig af den online publicering og ordrerne - og sender ordredata tilbage til Dynamics

Perfion-Shopify-'connectoren'

Hvis du allerede anvender Perfion som din ”Sandhedens Kilde” til produktinformationer til for eksempel kataloger, brochurer, datablade og prislister, kan du med Shopify-Perfion-’connectoren’ nemt genbruge og publicere alle produktinformationerne i din online-butik

Produkter kan let publiceres online, samtidig med at varerne kan bestilles. Dine transaktionsbaserede data, som f.eks. priser, lagerbeholdning m.m. forbliver i Dynamics, men kan også vedligeholdes via Perfion.

Perfion PIM og Shopify – det bedste fra to verdener

Både Shopify og Perfion har fuldt fokus på at udvikle ekstremt brugervenlige "plug & play" standardløsninger, som sikrer dig virkelig god værdi for pengene.

Perfion er standardløsningen til produktinformationsstyring (PIM) for virksomheder med en kompleks produktstruktur eller et behov for at kommunikere på mange sprog via mange forskellige kanaler. Med Perfion får du én kilde til produktinformation, som giver dig kontrol over alle produktdata, uanset hvor de bliver anvendt. 

Shopify er en komplet e-handelsplatform, der håndterer alt fra markedsføring og betalinger til sikker udtjekning og forsendelse. Softwaren anvendes af mere end 600.000 virksomheder verden over. Uanset om du sælger online, på sociale medier, fra en fysisk butik eller fra bagagerummet i din bil er du dækket ind med Shopify.

Fuldt integreret med Dynamics

Perfion og Shopify tager udgangspunkt i din Microsoft Dynamics forretningsplatform.

Perfion er blevet designet og udviklet til sømløs og tovejs integration med Microsoft Dynamics. Det betyder, at data, der flyder mellem Dynamics, Perfion og Shopify, altid er perfekt synkroniseret.

Fordele

Produktivt
Genbrug af dine produktinformationer i online-butik

Effektivt
Spar tid ved at bruge én enkelt kilde til produktinformation

Stor erfaring
To ledende spillere inden for ehandel og PIM

100% integreret
Tag udgangspunkt i dine forretningsdata fra Dynamics, komplet integration


Download datablad

Download datablad om Perfion & Shopify integration

Perfion & Shopify

TEST:
Er dine produktdata
klar til B2B
e-commerce?

Tag produktdata-TEST