Perfions integration med Sana Commerce

Perfion og Sana Commerce får din klar-til-brug-netbutik til at bugne med værdifuld produktinformation.

Netbutikker med gode og udførlige produktbeskrivelser får langt flere besøgende til at foretage køb end netbutikker uden.

Når du lader dit ERP-system og en Product Information Management (PIM) løsning danne grundlag for din e-handelsplatform, er du sikker på indhold af høj kvalitet.

Sana Commerce & Perfion PIM

Hvordan profiterer netbutik-brugere af Perfion & Sana Commerce-integrationen?

Sana Commerce webshop-systemet og Perfion PIM-løsningen er fuldstændig integreret i Microsoft Dynamics/SAP.

Kort fortalt:

  • Forretningsdata (masterdata) bliver vedligeholdt i Dynamics/SAP

  • Perfion tilføjer produktinformation

  • Sana Commerce tager sig af den online publicering og ordrerne - og sender ordredata tilbage til Dynamics/SAP

”Den fuldstændige integration mellem Perfion, Dynamics NAV og Sana Commerce var præcis, hvad vi ønskede. Med Perfion kan vi strukturere vores produktinformationer og gøre dem tilgængelige for enhver"

Marcel de Groot, Business Unit Manager Parts, Exalto B.V

Sana-Perfion-'connectoren'

Hvis du allerede anvender Perfion som din ”Sandhedens Kilde” til produktinformationer til for eksempel kataloger, brochurer, datablade og prislister, kan du med Sana-Perfion-’connectoren’ nemt genbruge og publicere alle produktinformationerne i din online-butik

Produkter kan let publiceres online, samtidig med at varerne kan bestilles. Dine transaktionsbaserede data, som f.eks. priser, lagerbeholdning m.m. forbliver i Dynamics/SAP, men kan også vedligeholdes via Perfion.

Sana-Perfion-'connector'-app
Sana-Perfion-’connectoren’ understøtter alle Sana-versioner (både i skyen og lokalt) og er tilgængelig direkte fra Sana App Store. Denne mulighed gør installationen hurtig og smertefri.

Perfion PIM og Sana Commerce – det bedste fra to verdener

Både Sana Commerce og Perfion har fuldt fokus på at udvikle ekstremt brugervenlige "plug & play" standardløsninger, som sikrer dig virkelig god værdi for pengene.

Perfion er standardløsningen til produktinformationsstyring (PIM) for virksomheder med en kompleks produktstruktur eller et behov for at kommunikere på mange sprog via mange forskellige kanaler. Med Perfion får du én kilde til produktinformation, som giver dig kontrol over alle produktdata, uanset hvor de bliver anvendt. 

Sana Commerce er den integrerede, tidstro ehandels-løsning til Microsoft Dynamics/SAP. Med løsningen får du en klar-til-brug netbutik, som behandler ordrer 24/7, giver præcis information om bestillinger og lagerstatus og støtter dine salgsmedarbejdere via den mobile app, når de er ude i marken.

Fuldt integreret med Dynamics/SAP

Perfion og Sana Commerce tager udgangspunkt i din Microsoft Dynamics/SAP forretningsplatform.

Sana Commerces online ehandels-løsning er blevet designet og udviklet til at være 100% integreret med Dynamics/SAP og til at anvende dets forretningslogik og informationer når som helst, der er brug for det.

Sana Commerce er ikke blot forbundet med Dynamics/SAP - dele af Sana er installeret inde i Dynamics/SAP for at sikre den tættest mulige interaktion. Også Perfion er 100% integreret i Dynamics/SAP.

Fordele

Produktivt
Genbrug af dine produktinformationer i online-butik

Effektivt
Spar tid ved at bruge én enkelt kilde til produktinformation

Stor erfaring
To ledende spillere inden for ehandel og PIM

100% integreret
Tag udgangspunkt i dine forretningsdata fra Dynamics/SAP, komplet integration

Download datablad

Download datablad om Perfion & Sana Commerce integration

Perfion PIM & Sana Commerce

TEST:
Er dine produktdata
klar til B2B
e-commerce?

Tag produktdata-TEST