Perfions dashboard

Dashboardet er en brugerdefineret og effektiv grænseflade, som kan være det første, du møder, når du logger dig ind i Perfions webklient.

[VIDEO] Introduktion til dashboardet i
Perfion PIM-systemet

Perfions dashboard giver dig et præcist og overskueligt overblik over netop de data, som du vælger at få vist.

Ved at få præsenteret de data, der er allermest relevante, sikrer du og dine kolleger jer let adgang til netop de funktioner i Perfion PIM-systemet, som I hver især bruger mest.

Når du navigerer via dashboardets diagrammer og widgets, undgår du at bruge unødvendig tid på at lede efter data, og du kan langt hurtigere bevæge dig fra A til B.

Med Perfion-dashboardet kan du:

  • Oprette brugerdefinerede diagrammer, der passer perfekt til netop det arbejde, du udfører med Perfion.
  • Oprette diagrammer til brug uden for Perfion, f.eks. i præsentationer eller rapporter.
  • Få hurtigere adgang til relevante data.
  • Gøre det lettere for lejlighedsvise brugere at arbejde i Perfion.
  • Fjerne hurdlen for helt nye brugere, der har brug for at få adgang til og/eller redigere PIM-data.


Du tilpasser selv dine widgets og diagrammer

Du kan tilføje så mange widgets til dit dashboard, som du ønsker. Alle widgets kan tilpasses dine specifikke behov for at gruppere, kategorisere og tælle data. Det er også muligt at oprette widgets med mere komplekse Perfion-funktioner, såsom filtre.

Eksempel på et brugertilpasset Perfion-dashboard
Eksempel på et brugertilpasset Perfion-dashboard

På det brugertilpassede Perfion-dashboard ovenfor ser du eksempler på forskellige typer widgets og diagrammer:

Lodret søjlediagramwidget (felt 1)
Eksemplet i felt 1 viser det samlede antal produkter i Perfion fordelt på forskellige kategorier med angivelse af antal produkter i hver kategori.

Talwidget (felt 2, 4 + 7)
Talwidgets kan vise det samlede antal af noget, som du vælger. Eksemplerne i felt 2 og 4 viser – og er genveje til – henholdsvis den samlede mængde produkter, der er klar til publicering (8) og antallet af produkter, som er online i webshoppen (109).

Vandret søjlediagramwidget (felt 3 + 6)
Eksemplet i felt 3 viser produkterne, som mangler tyske oversættelser, fordelt på forskellige kategorier med angivelse af antal produkter i hver kategori. Denne widgettype kan tælle en hvilken som helst fordeling på kategorier i Perfion.

Cirkeldiagramwidget (felt 5)
I eksemplet i felt 5 vises andelen af produkter, der mangler et billede eller et samlet gruppebillede. Cirkeldiagramwidgets kan både anvendes til at vise fordeling på kategorier ligesom søjlediagramwidgets eller til ”med/uden”-visninger.

Kransediagramwidget (felt 8)
Viser i eksemplet i felt 8 andelen af billeder, hvor rettighederne er udløbet. Denne widget anvendes primært til ”med/uden”-visninger, hvor du vil tjekke status på noget helt specifikt, f.eks. om et produkt ”mangler billede", om det er ”klar til publicering”

Med ét enkelt klik…

Ikke alle brugere har behov for alle de avancerede funktioner, som Perfion har at byde på. Nogle vil f.eks. bare gerne have adgang til de produkter, der er relevante for deres egen arbejdsgang, med et enkelt klik på et punkt i et diagram.

Når du klikker på et punkt i et diagram på dit dashboard, åbnes en sektion i Perfion  med de data, som er relateret til det specifikke punkt.
Når du klikker på et punkt i et diagram på dit dashboard, åbnes en sektion i Perfion med de data, som er relateret til det specifikke punkt.

Perfions dashboard kan tilpasses, således at både den lejlighedsvise bruger og PIM-eksperten kan få opfyldt netop deres individuelle ønsker og behov – lige fra de mest simple til de meget specialiserede.

Det hele er kun et enkelt klik væk.

Har du spørgsmål?
Vi svarer gerne

Kontakt Perfion