Perfion Supplier Portal

Lad dine leverandører selv opdatere deres egne produktinformationer nemt og hurtigt.

Lad dine leverandører selv opdatere deres egne produktinformationer nemt og hurtigt
Lad dine leverandører selv opdatere deres egne produktinformationer nemt og hurtigt

I mange tilfælde kommer informationerne om de produkter, du sælger, fra en ekstern partner. Uanset om du er forhandler af produkter eller blot ønsker at lade den oprindelige leverandør selv opdatere de tekniske beskrivelser, kan Perfion Supplier Portal være din genvej til opdateret produktinformation.

Undgå trivielle og tidskrævende processer til opdatering af produktdata

Ville det ikke være skønnere at få dine leverandører til at opdatere produktdata direkte i dit eget system i stedet for at modtage de samme data i forskellige formater og på forskellige tidspunkter?

Med Perfion Supplier Portal kan du give leverandørerne direkte adgang til eksisterende data, og du kan give dem rettigheder til at foreslå ændringer til ”deres” produkter. Du kan så gennemgå og godkende eller afvise deres ændringer og med kun få klik have opdaterede produktinformationer i din database – klar til at blive publiceret på websites, i kataloger og på andre kanaler.

Med Perfion Supplier Portal kan du:

  • Udlicitere vedligeholdelsen af produktdata for udvalgte produkter eller udvalgte produktspecifikationer
  • Angive, hvilke produkter der skal være tilgængelige for hver leverandør
  • Angive, hvilke produktspecifikationer, der skal kunne ses/redigeres af en leverandør
  • Opsætte valideringsregler, som ændringsforslag skal leve op til for at kunne sendes videre til godkendelse
  • Gennemgå ændringer foreslået af leverandører
  • Anvende et godkendelsesworkflow, inden der foretages ændringer i din produktdatabase

Trygt og sikkert

I Perfion Supplier Portal kan du tildele en leverandør skræddersyede rettigheder. Du kan nøjagtigt definere, hvilke produkter han vil få vist, og du kan begrænse adgangen til kun at omfatte bestemte specifikationer på produktet.

På denne måde håndteres produktdata trygt og sikkert, samtidig med at du får placeret dataredigeringsopgaven dér, hvor den bør være – nemlig hos kilden.

Du sikrer datakvaliteten

Det er muligt at definere valideringsregler, der specificerer nogle kriterier, som leverandørens ændringer skal følge, inden de kan sendes ind.

Afhængig af datafølsomheden og leverandørens pålidelighed kan du definere, om ændringer må flyttes direkte ind i din database eller skal være underlagt et godkendelsestrin i Perfion Supplier Portal, inden de accepteres.

To enkle processer

De to vigtigste processer i forbindelse med at lade dine leverandører opdatere deres egne produktinformationer i Perfion Supplier Portal:

  1. Først skal du definere, hvilke produkter der hører til hver enkelt leverandør, og du skal fastlægge, hvilke specifikationer på et produkt, leverandøren skal have adgang til. Dette gøres via konfiguration i Perfion.

  2. Dernæst skal du give individuelle brugere hos leverandørerne adgang og specificere, hvad de hver især må godkende. Dette gøres direkte i Perfion Asset Portal, hvor leverandørerne også kan logge sig ind fra et hvilket som helst sted med internetadgang.

 

Download datablad

Download datablad om Perfion Supplier Portal

Perfion Supplier Portal