Perfion Item Triggers

Med item triggers får du Perfion PIM-systemet til at udføre en lang række handlinger helt automatisk.

To af de vigtigste argumenter for at anskaffe et Product Information Management-system (PIM) er, at det kan effektivisere og automatisere dine arbejdsgange samt hjælpe dig til at sikre konsistente og valide produktdata. Én af nøglerne til at opnå disse resultater er Perfion Item Triggers.

Hvad er en item trigger?

En item trigger er en automatiseret handling, der afvikles af PIM-systemet, når en bestemt hændelse indtræder på et item, dvs. på en vare eller en artikel. Det lyder måske lidt kringlet, men anvendelsesmulighederne er næsten uendelige.

Her er nogle eksempler:

 • Når en beskrivelse ændres på engelsk, sender systemet automatisk alle eksisterende oversættelser til genoversættelse hos jeres oversættelsesbureau

 • Når en hvilken som helst værdi slettes på en godkendt vare, skifter varen automatisk status fra Godkendt til Review (dvs. kræver fornyet gennemgang)

 • Når en vare skifter status til Review, sender systemet automatisk en mail til den person eller gruppe, der godkender varen til publicering i jeres salgs- og marketingkanaler

 • Når et sikkerhedsdatablad godkendes, flytter systemet automatisk review-dato ét år frem i tiden

 • Når en ingrediens ændres i en fødevare, laver systemet automatisk en ny version af den samlede varedeklaration

 • Og meget, meget mere...


Eksemplerne taler for sig selv. Der kan spares mange arbejdstimer med Perfion Item Triggers, fordi et utal af handlinger kan automatiseres. Samtidig kan kvaliteten af jeres produktinformationer løftes til nye højder.

Perfion Item Triggers

Det er let at sætte item triggers op

For at oprette en item trigger skal du blot tage stilling til fire enkle ting:

 1. Hvilken type vare eller artikel skal din item trigger fungere på?
 2. Hvilke handlinger skal den reagere på?
 3. Skal nogle særlige betingelser være opfyldt, for at den skal aktiveres?
 4. Hvilken handling skal den udføre, når den aktiveres?

Perfion Item Triggers er dine usynlige hjælpere

Når en item trigger er defineret og aktiveret, fungerer den som en usynlig hjælper i Perfion. Her har en bruger fx. ændret farven på en godkendt kaffemaskine til Sort; resultatet er, at PIM-systemet automatisk ændrer status til Review:

Eksempel: PIM-systemet ændrer automatisk produktets status til Review
Eksempel: PIM-systemet ændrer automatisk produktets status til Review

Item triggers og Perfion Actions

En stor styrke ved Perfion Item Triggers er, at de kan fungere i samspil med Perfion Actions.

Det foregår på denne måde:

Når én af dine item trigger aktiveres, kan triggeren automatisk sætte en action i gang. En action består af nogle forskellige trin, der udføres i en bestemt rækkefølge.

Et eksempel på en action kan være automatisk import af produktinformation fra leverandører, hvor action transformerer leverandørens data, så de matcher dine egne formater (f.eks. ændrer vægtmålet oz til gram). Et andet eksempel er en action, som eksporterer dine produktdata og samtidig transformerer dem til det korrekte udvekslingsformat til ETIM, Amazon eller andre eksterne platforme.

Læs mere om Perfion Actions

Handlingerne finder sted "i baggrunden"
Alle de automatiske processer, som afvikles med Perfion Item Triggers og Perfion Actions sker umiddelbart og helt usynligt for brugeren i Perfion. Actions udføres endda ”i baggrunden”, hvilket betyder at du kan arbejde videre med andre opgaver i PIM-systemet, mens handlingerne finder sted.

Fordelene ved Perfion Item Triggers

Fordelene ved Perfion Item Triggers er mange. Her er nogle af de vigtigste:

 • Fjerner repetitive opgaver
 • Øger graden af automatisering
 • Sparer tid
 • Højner datakvaliteten