Perfion E-Commerce API

Hurtig og effektiv integration af produktinformationer med et brugervenligt API til kommunikation med e-handelssystemer.

Som PIM-løsning giver Perfion dig altid én kilde til alle produktinformationer. Hvis du ønsker at anvende og vise dem i din e-handelsplatform, er Perfion E-Commerce API den ideelle løsning.

Du skal blot konfigurere i Perfion, hvordan din egen brugertilpassede datamodel skal omdannes til “læsbart e-handelsbaseret” XML-output, og åbne API’et for de relevante systemer.

Perfion E-Commerce API
Perfion E-Commerce API er skræddersyet til kommunikation med e-handelsportaler.

Den største fordel ved at benytte Perfion E-Commerce API i stedet for det traditionelle API er, at det eksterne system ikke kræver viden om datamodellen i Perfion. I stedet modtager det universelt forståelige data ud fra konfigurationen i Perfion. Som et abstraktionslag oveni Perfion API’et reducerer EC API’et kompleksiteten for anmodningssystemet og returnerer komplette resultater, som det undertiden ville have krævet adskillige Perfion API-anmodninger at opnå.

I nogle tilfælde giver det mening at kode en selvstændig løsning, som kalder både Perfion E-Commerce API’et og e-handelssystemet. Det er relevant i de tilfælde, hvor det ikke er muligt at lade e-handelssystemet selv kalde Perfion E-Commerce API’et.

Prøv det selv

Perfion leverer flere forskellige færdige standardintegrationer til e-handelssystemer (eksempelvis Sana Commerce, Magento Commerce, Shopify og Ucommerce).

Disse integrationer bygger ovenpå Perfion E-Commerce API, hvilket betyder, at API’et er blevet godkendt og videreudviklet i flere iterationer. Så uanset om du vil skabe din egen brugertilpassede integration, eller du beder en samarbejdspartner om at gøre det for dig, kan du stole på, at API’et er brugervenligt, fleksibelt og pålideligt.

» Læs mere om PIM til e-handel

Egenskaber ved Perfion E-Commerce API

  • Kan konfigureres fra Perfion
  • Understøttede enheder: Sites, produkter, kategorier, varianter
  • Understøtter varianter i én eller flere dimensioner
  • Understøtter relaterede produkter, billeder og vedhæftede filer
  • Understøtter flere sprog
  • Tillader flere netbutikker. Det tillader desuden netbutikker med forskellige konfigurationer og netbutikker sat op i forskellige e-handelssystemer
  • Understøtter paginering og trinvise forespørgsler
  • Omfattende, men alligevel enkelt XML-output
  • Enkel fejlfinding ved hjælp af integreret Perfion API Query Tool
  • Grundig og letforståelig dokumentation

Download datablad

Download datablad om Perfion E-Commerce API

Perfion E-Commerce API