Perfion PIM Software as a Service (SaaS)

En Perfion PIM-løsning er din alene – men det betyder ikke, at du har brug for et serverrum.

Når du vælger Perfion som dit fremtidige Product Information Management-system, får du en løsning, som du selv kan administrere. Du deler hverken en database eller programserveren med konkurrenter, og du får friheden til selv at vælge, hvornår og hvordan du vil opgradere til nye versioner.

Valg af den rigtige leverancemodel – cloud-baseret eller ej?

For nogle organisationer er køb af Perfion PIM-softwaren og hosting i eget hus den bedste løsning. Dette er navnlig tilfældet, hvis der allerede findes en eksisterende hardwareinfrastruktur, eller hvis de interne medarbejdere er klædt på til at køre Perfion fra en af de store udbydere af cloudhosting.

For andre er en ubesværet leverance og den tid, det tager at komme i gang, altafgørende. Hvis det er tilfældet, skal du vælge en PIM Software as a Service-løsning, der hostes og administreres af Perfion, hvor du blot skal sørge for at tage dig godt af dine data.

Perfion PIM Software as a Service - Saas. PIM i skyen eller hosting efter eget valg?

Perfion SaaS-løsningen - PIM i skyen

Når du vælger at lade Perfion varetage hostingen af din PIM-løsning, kan du drage nytte af virtuel hardware i verdensklasse fra Microsoft Azure:

 • 99,9 %+ oppetid
 • Dynamiske skaleringsmuligheder
 • De bedste sikkerhedsforanstaltninger i klassen

Før PIM i skyen-projektet igangsættes, drøfter vi installationens kompleksitet og størrelse med dig for at fastlægge dine behov og levere en korrekt dedikeret størrelse.

Din Perfion SaaS PIM-løsning kan forbedres separat med ekstra lagring og andre tilføjelsesprogrammer. Eftersom løsningen er fuldstændig din egen, er mulighederne for konfiguration af integrationer og netværk lige så fleksible, som hvis du havde din egen hardware.

 • Tilslutning til et ERP-system i det lokale miljø?
  Ja, uden besvær.
 • Integration med en cloudbaseret webshop?
  Ja, uden besvær.
 • Fordobling af løsningens størrelse efter en fusion?
  Det er ikke helt nemt (men vi kan løse det på 15 minutter).

Så hvad er bedst for dig?

Hvis vi udelukkende kigger på softwareomkostningerne, kan det på langt sigt være den billigste løsning at have sin egen software. Hvis vi tilføjer omkostningerne forbundet med nedskrivning af hardware og interne it-medarbejdere, ser regnestykket noget mere komplekst ud. Du kan dog i dette tilfælde drage nytte af eksisterende infrastruktur og have den fulde kontrol.

Hvis du vælger Perfion PIM Software as a Service-løsningen får du en fast og forudsigelig pris med mindre binding, adgang til hurtig skalering og en overvåget løsning med høj oppetid.

Når det kommer til stykket, er der hverken noget rigtigt eller forkert valg. Beslutningen bør tages på baggrund af dine præferencer og generelle it-strategi.

Har du spørgsmål?
Vi svarer gerne

Kontakt Perfion