Nedarvning af data

Perfion Product Information Management-systemet giver dig mulighed for at arbejde med nedarvning af data.

Den stærke datanedarvningsfunktion gør Perfion PIM-løsningen særligt velegnet til virksomheder med behov for at automatisere de opgaver, der er forbundet med behandling af produktinformationer.

Hvis dine produkter har mange forskellige funktioner og / eller har store datasæt i forskellige systemer, kan du drage stor fordel af at nedarve data.

Sådan fungerer nedarvning af data

Når du opretter et nyt produkt i PIM-systemet, kan produktet arve de data, det har til fælles med andre produkter i samme produktgruppe. Nogle eksempler er varianter som: farve, vægt, størrelse, materiale, billeder, leverandør osv.

Derfor er det kun de data, som er specifikke for nye produktvarianter, som skal indtastes manuelt - og om nødvendigt kan du i Perfion nemt oprette de ekstra felter til nye produktfunktioner uden hjælp fra IT-afdelingen.

Eksempel:

Nedarvning af produktdata i Perfion PIM-systemet

Vis større billede

På billedet ovenfor kan du se produktgruppen “STAUB MUG” og tre krus (rød, blå og gul), som alle er medlemmer af denne produktgruppe.

Krusenes beskrivelsestekst og gruppebilledet er ens for alle tre krus. De gemmes i Perfion på produktgruppeniveau, og dataene nedarves til alle tre krus (de grå felter) på vareniveau. Derfor skal kun stregkode, varenavn, farve og billede indtastes manuelt på de forskellige krus.

Fordelene ved nedarvning af data

Perfions dataarvningsfunktion øger graden af automatisering, sparer tid og reducerer risikoen for fejl, fordi systemet allerede har erhvervet data fra lignende produkter. Det sikrer ensartede data overalt, fordi de data, der er gemt på produktgruppeniveau, altid vil være de samme for alle produkter inden for en given produktgruppe.

Fordelene kort fortalt:

  • Øget automatisering
  • Reduceret risiko for fejl
  • Sparet tid
  • Ensartede data overalt

Perfion-brugere om datanedarvningsfunktionen':

Trollbeads & Perfion PIM

Det allerbedste ved Perfion er nedarvningsfunktionen. Det giver en kæmpe tidsbesparelse, at vi ikke skal indtaste alle data forfra hver gang.

Marc Aron Bøgh Barnholdt
IT Manager
Trollbeads A/S

Læs mere

Wentronic & Perfion PIM

Perfion's mass data maintenance and inheritance convinced us.Marcel Greulich
Software Developer
Wentronic GmbH

Læs mere