Migration fra Dynamics NAV/AX til Dynamics 365 BC/FO med hjælp fra et PIM-System

Overvejer du at skifte fra en Dynamics NAV- eller AX-løsning til den nye 365 Business Central eller Finance and Operations?

Så har du sandsynligvis også allerede gjort dig nogle overvejelser om dit fremtidige ERP-systems tilpasningsevne og mulighederne for udvidelse, herunder blandt andet af den datamodel, som du har i dit nuværende ERP-system.

Migration fra Dynamics NAV/AX til Dynamics 365 BC/FO med Perfion PIM

Har du tilføjet felter eller tabeller til dine produktstamdata i Microsoft Dynamics NAV eller Microsoft Dynamics AX? Eventuelt ved hjælp af tillægsmoduler?

Efter at Microsoft har anbefalet, at man reducerer graden af tilpasninger af platformene, er det desværre ikke muligt at lave ændringer i samme omfang i de nye Dynamics 365-versioner.

Perfion PIM understøtter dit Dynamics Migrationsprojekt

Perfion er et Product Information Management-system, som kan integreres 100% med din Dynamics ERP-løsning.

Således kan produktdata fra ERP-systemet synkroniseres direkte og i realtid med data i Perfion PIM-systemet. Dette gælder ikke kun for klassiske stamdata såsom priser og transaktionsdata som f.eks. lagerbeholdninger, men for alle typer produktinformation.

På grund af sin fulde integration med Dynamics giver Perfion dig således mulighed for udelukkende at håndtere produktinformationer i ét system, mens du har adgang til informationerne i realtid fra begge systemer, dvs. både PIM og ERP, samtidig.

Første trin:
Sammenkobling af det eksisterende ERP-system og PIM-systemet

Det første trin i ERP-migrationsprojektet er at forbinde det ERP-system, der skal udskiftes, med Perfion PIM-systemet. Dermed kan produktdatamodellen, inklusive alle relevante data, opbygges i PIM-systemet. Dette gælder ikke kun, når dit "gamle" ERP-system er en Dynamics NAV- eller Dynamics AX-løsning, men også generelt for andre ERP- eller kilde-/ tredjepartssystemer..

Andet trin:
Sammenkobling af PIM-systemet og dit nye Dynamics 365 ERP-system

I andet trin kan du koncentrere dig fuldt og helt om skiftet til Dynamics BC/FO, da dine varedata allerede er tilgængelige i PIM-systemet, og du således har helt styr på dine produktdata.

Efterhånden som migrationsprojektet skrider frem, kan Perfion kobles sammen med dit fremtidige Dynamics 365-system og dermed gøre produktdataene tilgængelige her. Om nødvendigt kan dette ske sideløbende med, at Perfion stadig er integreret med det ERP-system, der skal udskiftes.

[KUNDECASE]
Damstahl implementerede Perfion PIM og nyt ERP sideløbende. Det sparede en masse dobbelt arbejde.

Kontakt

Har du spørgsmål?
Vi er klar til at svare.

Ja, jeg ønsker mere information