Perfions integration med EasyCatalog

Automatisér katalogproduktion og opdateringer ved at lade dine PIM-data flyde direkte ind i InDesign via Perfion-EasyCatalog-connectoren.

EasyCatalog together with Perfion PIM and InDesign

Produktdata, der er gemt i Perfion - inklusive produktvarianter, billeder, kategorier og produktbeskrivelser på mange sprog - kan hurtigt overføres til en InDesign-skabelon. Herved minimeres det arbejde, det kræver at producere kataloger. 

Se også vores beskrivelse af PIM til InDesign.

Det er nu lettere end nogensinde før at anvende løsningerne sammen, idet EasyCatalog kan forbindes direkte med Perfion via en simpel dialog-boks.


Perfion-EasyCatalog-connectoren er udviklet af den britiske Perfion-partner 65bit Software Ltd.

For yderligere information kontakt venligst:
Mark Haden, 65bit Software Ltd.
E-mail: sales@65bit.com
Tlf: +44 8707 651891

Perfion PIM og EasyCatalog – et stærkt team

Med PIM-systemet fra Perfion og EasyCatalog får du to virkelig stærke løsninger til at understøtte dine processer i forbindelse med katalogproduktion.

Perfion PIM-Systemet er den ideelle løsning for virksomheder med en kompleks produktstruktur eller behov for styre flersproget kommunikation på tværs af mange kanaler. Med Perfion får du én central „sandhedens kilde“ til al produktinformation.

Med EasyCatalog-softwaren kan du fremskynde oprettelsen af sider betydeligt og sikre, at dine dokumenter forbliver fejlfrie. EasyCatalog har hurtigt etableret sig som en af de mest kraftfulde og fleksible løsninger til publicering af databaser i Adobe® InDesign®. Løsningen er anerkendt af tusindvis af brugere i over tredive lande på seks kontinenter.

Perfion PIM & 65bit

Ønsker du mere information?

Hvis du vil vide mere om mulighederne for at få dit arbejde med publicering af produktdata til at glide mere ubesværet, så tag fat i Perfion eller 65bit.