Datamodellering

Med Perfion kan du modellere produktegenskaber på samme måde, som du tænker dem. Du kan fokusere på at mestre dine produkter fremfor at skulle mestre databaseteknologi.

Opret en vilkårlig egenskab

Med en enkel dialogboks kan du oprette:

  • en hvilken som helst egenskab, du kan forestille dig
  • et ubegrænset antal egenskaber, som f.eks. tal, tekster, datoer, billeder eller alle andre filer
  • eksterne egenskaber, som er direkte forbundet til data fra andre datakilder

 
Egenskaber kan defineres til at opføre sig nøjagtigt, som der er behov for. Hvis du vil definere vægten af et produkt, skal du bruge et simpelt tal. Til et produkt af typen “film”, skal du tilknytte flere skuespillere i individuel rækkefølge. Til kategorier skal du højst sandsynligt bruge oplysninger i et hierarki. Nogle oplysninger skal muligvis oversættes til andre sprog. Alt er muligt.

Perfion-egenskabsdefinition og datamodellering

Integreres direkte med Microsoft Dynamics™

Genbrug alle eksisterende informationer i dit ERP-system ved simpelthen at definere en ekstern egenskab, der linker direkte til de informationer, du har brug for.

Prisvarianter

Foretag nem integration direkte med variable oplysninger, såsom prisvarianter for forskellige valutaer, kunder, kundegrupper osv.

Udvid egenskaber

Egenskaber kan forbindes med kategorier eller andre egenskaber ved blot at trække og slippe, hvilket gør modellering af informationer både enkel og intuitiv, og samtidig bliver det uendeligt mere fleksibelt at håndtere beskrivelsen af næsten hvad som helst lige fra simple til de mest komplekse produktstrukturer. Nye egenskaber er tilgængelige øjeblikkeligt og kan anvendes i ledelsesformularer, kataloger, rapporter, websider osv. Det er ikke nødvendigt at programmere.

Datamodellering med Perfion PIM