Automatisering med Perfion Actions

Perfion Actions er et kraftfuldt værktøj, som kan løse en uendelig række automatiseringsopgaver.

Perfion Actions gør det muligt for dig at oprette dine egne Action Maps, der kan bestå af adskillige trin, som udføres i en fastlagt rækkefølge.

Her er nogle få eksempler:

Eksempel 1:
Importér billeder fra en “hotfolder”

At styre billeder er en stor opgave i mange virksomheder. Perfion Actions kan hjælpe dig med at gøre det på smarte måder.

Hvis dine fotografer tager fantastiske billeder, men ikke har noget kendskab til Perfion, kan Perfion Actions hjælpe dig ved at importere billeder fra en såkaldt ”hotfolder”.

Alt, hvad dine fotografer behøver at gøre, er at navngive hvert billede med en reference til et produkt (f.eks. [varenummer]_01.jpg) og gemme billederne i din ”hotfolder”. Perfion Actions kan så ”scanne” mappen for nye billeder, importere dem og knytte dem til de givne produkter.

Med Perfion Actions kan billeder importeres fra en “hotfolder” og knyttes til produkter eller billedbiblioteker
Med Perfion Actions kan billeder importeres fra en “hotfolder” og knyttes til produkter eller billedbiblioteker

Eksempel 2:
Tilføj produktbeskrivelser fra ChatGPT

I dette eksempel er en Perfion Action integreret med ChatGPT, som kan generere produktspecifikke marketingtekster. Denne action er sat op til at køre on-demand i forbindelse med udvalgte produkter.

Alt, hvad du behøver at gøre, er at vælge de produkter, som mangler marketingtekster, og sætte din action i gang. Efter et få sekunder tilføjes marketingtekster fra ChatGPT automatisk til dine produkter.

Marketingtekster fra ChatGPT tilføjes automatisk til dine produkter
Marketingtekster fra ChatGPT tilføjes automatisk til dine produkter

Eksempel 3:
Oversættelsesstyring

Hvis samarbejder med et oversættelsesbureau om at håndtere dine oversættelser, kan Perfion Actions hjælpe dig med at automatisere processen til oversættelsesstyring.

Tidsindstilling af Actions

Med Perfions indbyggede tidsindstillings- og planlægningsværktøj (Perfion Scheduler) kan du specificere præcis, hvornår dine forskellige Actions skal udføres. Ét Action Map skal måske køre kl. 2.00 hver nat, mens et andet skal køre hver time. Det er alt sammen op til dig.

Det er også muligt for autoriserede brugere at udføre Perfion Actions manuelt via Perfion-applikationen. Dette har stor værdi, når der er tale om enkeltstående opgaver, hvor data skal tilpasses, eller når du vil teste et Action Map, inden du tidsindstiller det til at køre automatisk.

Perfion Actions finder sted "i baggrunden"

Alle de automatiske processer, som afvikles med Perfion Actions sker umiddelbart og helt usynligt for brugeren i Perfion. Actions udføres endda ”i baggrunden”, hvilket betyder at du kan arbejde videre med andre opgaver i PIM-systemet, mens handlingerne finder sted.