Supporter med udviklerbaggrund - Product Information Management

For at understøtte Perfions fortsatte vækst leder vi efter en dygtig kollega til vores supportteam i Aalborg, hvor vi arbejder med en førsteklasses Product Information Management-løsning til vores 200+ kunder rundt om i verden.

Trives du med både at have kontakt med kunder og kode? Sætter du en ære i at medvirke til at sikre tilfredse kunder og implementeringspartnere? Har du lyst til at være en del af en mindre virksomhed i kraftig vækst? Trives du med et selvstændigt råderum og faglig sparring? Så læs mere nedenfor.

Supporter med udviklerbaggrund til Perfion PIM-systemet

Om jobbet

Den nye Supporter med udviklerbaggrund får – med reference til Perfions COO - sit daglige virke i supportteamet på Hovedkontoret i Aalborg, hvor ansvaret vil være at sikre tilfredse kunder og implementeringspartnere – i form af rådgivning, anvendelseshjælp, samt fejl-analyse og -udbedring.

Løsningen består af flere komponenter – herunder 2 slutbrugerklienter i form af en webapplikation og en windows-applikation. Datagrundlaget er i en SQL-database og eksponeres via en fleksibel datamodel og API’er.

Du bliver en del af en kompetent supportafdeling på hovedkontoret i Aalborg, hvor du, indenfor rammen af et selvstændigt job, får et tæt samarbejde med dine supportkolleger, samt udviklere, konsulenter, slutkunder samt teknologipartnere.

Primære opgaver

De primære opgaver er delt i 2 ansvarsområder:

Brugersupport
I supportafdelingen er målet at gøre kunderne glade, og afhjælpe både små og store issues. Supportteamet anvender standardløsningen Jira Service Desk som grundlag, og fordeler sagerne ud fra område, kompleksitet, og vigtighed. Den nye Supporter vil være forankret i supportteamet, men der indgår også sparring med kollegaer fra udviklingsafdelingen afhængig af det enkelte issue.

Eksempler på opgaver:

 • Analyse og reproduktion vedrørende fejlrapporter - ofte via onlinemøder med kunderne
 • Rådgivning i korrekt anvendelse af løsningen (decideret konsulenthjælp sendes videre til kollegaer i konsulentforretningen)
 • Generel anvendelseshjælp.


Debugging/scripting

Eftersom Perfions løsning er kompleks og mulighederne for opsætning meget brede, vil der ofte være behov for at gå et skridt dybere i analyserne af kundens udfordringer. Her vil du få brug for værktøjskassen fra din udviklerbaggrund, når det handler om at debugge sig frem til den bagvedliggende årsag til et problem.

Eksempler på opgaver:

 • Root cause analyse, bevæge sig fra synligt symptom og til en reel ”diagnose”
 • Analyse af udfordringer i integrationer til andre systemer
 • Scripting i Perfions ”Actions” modul, hvor kunder og partnere kan indlejre kundespecifik kode.

Faglige kvalifikationer

Du har en relevant uddannelse som Softwareingeniør, Datalog eller lignende og har baggrund fra og erfaring med softwareudvikling. Du har erfaring med MS SQL, MS Azure, Windows Server inkl. MS IIS og du har en tung viden omkring rollen som teknisk supporter med et komplekst produkt, hvor du har været vant til rådgivning, analyse, anvendelseshjælp, root cause analyse, scripting, m.v.

Du har givetvis en god generel indsigt i ERP-systemer og integration, samt abonnementsløsninger. Hvis du har erfaring med PIM, Marketing Systemer eller andet sammenligneligt, vil det være en fordel – det er dog ikke et krav. Du er vant til at arbejde med et IT Service Management System – som f.eks. Jira Service Desk.

Det er vigtigt at du kan begå dig på engelsk både mundtligt og skriftligt, idet koncernsproget er engelsk. Det vil være en fordel hvis du behersker dansk. Ideelt set bor du tæt på arbejdspladsen i Aalborg, så du fysisk kan være til stede på kontoret minimum 2-3 dage om ugen.

Personlige kvalifikationer

 • Logisk sans / begavet / lærenem
 • Selvstændig og samtidigt en teamplayer
 • Serviceorienteret
 • Kundefokuseret
 • Praktisk og løsningsorienteret
 • Målorienteret og resultatorienteret
 • Detalje og kvalitetssans
 • Positiv og omgængelig

Vi tilbyder

Du vil blive del af et mindre team i en spændende virksomhed med vækstambitioner. Du får chancen for at sætte dit eget præg på vores fortsatte rejse og kan blive en nøgleperson i den fortsatte udbygning af virksomheden. Du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier i en uformel atmosfære og kan forvente:

 • En lønpakke, der matcher dine kvalifikationer
 • Pensionsordning inkl. sundhedsforsikring
 • Massageordning
 • Uddannelsespulje
 • Stor frihed i planlægning af eget arbejde

Søg stillingen

Du søger stillingen ved at klikke her.

Du behøver ikke at skrive en ansøgning - vedhæft blot dit CV. Der indkaldes løbende til samtale.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Klaus Rønne
Executive Consultant, Birn + Partners
Tlf.: 23307891

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Om virksomheden Perfion

Perfion er en førende leverandør af software til Product Information Management (PIM) til kunder med komplekse produktstrukturer og behov for håndtering af mange kanaler og sprog. Vi har hovedkvarter i Danmark og kontorer i USA, Tyskland og Belgien.

Perfion PIM-systemet bliver brugt af flere hundrede kunder globalt, og efterspørgslen på vores løsning giver udsigt til fortsat vækst i omsætning og antal medarbejdere.

Læs mere om virksomheden og produktet her på websitet.


[VIDEO]
Se hvordan Joe fik perfekt kommunikation på alle kanaler med Perfion